Veelgestelde vragen

Onze toepassing maakt vergaderingen eenvoudiger te beheren, effectiever en productiever. Hieronder staan ​​de meest gestelde vragen over deze web-based vergadertool. Deze vraag en antwoord wordt regelmatig bijgewerkt als gevolg van nieuwe toepassingen en/of nieuwe vragen.

Web conferencing van Communicate Online is een online-vergader applicatie die je controle geeft over alle aspecten van uw bijeenkomst inclusief planning, deelnemerbeheer en beveiliging. Je kunt gebruik maken van de eenvoudige browserversie met management- en beveiligingsfuncties, of een geïnstalleerde desktop-versie, die je toegang geeft tot het plannen, Voice over IP, het delen van toepassingen, opnames en diverse vergadertoepassingen. Of u online wilt samenwerken of gewoon met behulp van audio elkaar wilt ontmoeten, onze toepassing verbetert uw ervaringen met intuïtieve mogelijkheden die voor u beschikbaar zijn met een muisklik.
Webconferencing van Communicate Online ondersteunt bijeenkomsten met maximaal 150 deelnemers, waaronder moderator, presentatoren en deelnemers. Neem contact met ons op als er meer deelnemers nodig zijn voor uw vergadering.
Microsoft® Windows XP SP3 / Vista / 7/8/10 en Mac OS X 10.6 (Leopard) of hoger.
Onze toepassing is volledig web-based, dus installatie is niet nodig. Neem hiervoor contact met ons op voor een demonstratie.
Nee, je hoeft geen account bij Communicate Online te hebben om gebruik te kunnen maken van de toepassing. Echter, om als gastheer een vergadering te organiseren door middel van Webconferencing van Communicate Online is wel een account vereist.
Onze toepassing is momenteel beschikbaar in het Nederlands, Engels, Vereenvoudigd Chinees, Traditioneel Chinees, Frans, Italiaans, Japans, Koreaans, Portugees, Russisch, Spaans en Zweeds. Ondersteuning voor extra talen zullen beschikbaar zijn in toekomstige versies zijn.
Uw login en wachtwoord kan worden gevonden in de welkomstmail of pakket dat u  van ons hebt ontvangen. Als u deze gegevens kwijt bent neem dan contact met ons op.
Onze toepassing is beschikbaar voor Microsoft Internet Explorer 7 of hoger, Edge, Google Chrome ™ 11 of hoger, Mozilla® Firefox® 10 of hoger en Safari® 5.1 of hoger.
Voice over Internet Protocol (VoIP) is de stem-toepassing wat wordt gebruikt om de communicatie via een IP-netwerk te transporteren in plaats van via een traditionele mobiele signaal.
U kunt VoIP gebruiken met een Communicate Online-account en door vervolgens de toepassing te openen via uw browser. Om deze functie te krijgen kunt u contact met ons opnemen.
Vanwege wettelijke voorschriften is VoIP momenteel niet beschikbaar in de volgende landen: Algerije, Armenië, Azerbeidzjan, Bahrein, Wit-Rusland, China, Egypte, Estland, Georgië, India, Iran, Irak, Jordanië, Kazachstan, Koeweit, Kirgizië, Letland, Libanon, Litouwen, Moldavië, Noord-Korea, Oman, Qatar, Saudi-Arabië, Syrië, Tadzjikistan, Turkije, Turkmenistan, Verenigde Arabische Emiraten, Oekraïne, Oezbekistan en Jemen.
Om aan de verschillende infrastructurele eisen te voldoen, heeft elke VoIP-gebruiker een component voor zg. tunneling. Hierdoor kunt als VoIP-klant middels verschillende verbindingsmogelijkheden kiezen voor de beste verbinding voor elk gesprek. Het zal gebruik maken van bekende poorten die voor internetverkeer bij elk bedrijf geopend moeten zijn. Onze technische support afdeling kan u hiermee helpen.
Voor Windows-gebruikers: Via het Meeting Center pictogram op het bureaublad werkbalk, selecteert u 'Plan een Vergadering'. De plug-in wordt geopend in uw Outlook mail. Plan een datum en tijdstip, nodig deelnemers uit en uw vergader-informatie zal worden samengevoegd in de uitnodiging.

Voor Mac-gebruikers: Klik op 'Plan een vergadering' uitnodiging van de applicatie in de menubalk.
Na het klikken op de URL welke is verzonden in uw e-mail uitnodiging, wordt u automatisch verbonden met de opgegeven vergadering. Bij gebruik van Deelnemen aan een bijeenkomst via de werkbalk, voert u de conferentie code van de vergadering in en selecteer 'Join' als deelnemer. Selecteer de pijl naar rechts en u zult worden binnengelaten bij uw vergadering.
Onze toepassing biedt gedetailleerde verslagen van vergaderingen, met informatie over de duur van de bijeenkomst, het aantal deelnemers en namen van de deelnemers. U kunt de vergadering ook opnemen om later terug te zien.
Om een vergadering te starten, selecteert u 'Vergadering beginnen' van het icoon in uw werkbalk of in uw Conference Manager, maak uw keuze tussen 'Bel me', 'Ik zal bellen' of 'Voice over IP' en selecteer 'Vergadering beginnen'. U kunt ook uw vergadering starten door te klikken op de URL in uw vergaderuitnodiging.
Om uw vergadering te starten, klik met de rechtermuisknop op het icoon in uw werkbalk en selecteer 'Vergadering beginnen'. Kies Call Me, Dial-In of Voice over IP en selecteer 'Vergadering starten'. Als alternatief, binnen Conference Manager, vanuit het welkomstscherm, selecteer 'Vergadering beginnen'. Kies 'Bel me', 'Ik zal bellen' of 'Voice over IP' en selecteer Vergadering beginnen'.

Contact

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan nu contact met ons op of vraag een demo aan:

Onze diensten